ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Моля, прочетете ЧЗВ преди да ни изпратите съобщение.

Какви са куриерските разходи за доставка на стоки закупени от нашият онлайн магазин?

Цената на доставката зависи от теглото на пратката. Доставката е безплатна за поръчки до 4кг над 50лв и поръчки от 4 до 10кг над 100лв. За всички други важи ценоразписа на куриерска фирма Еконт, като STREETFIT.BG ползва преференциални цени за доставка от които може да се възползва клиента.

Какви варианти за плащане има възможност в онлайн магазинът на STREETFIT.BG

Поръчките направени през нашият онлайн магазин се плащат с наложен платеж при получаване на пратката от куриерска фирма ЕКОНТ.

Ще получа ли касова бележка за поръчката?

Куриерска фирма Еконт е единствената, която доставяйки нашите пратки. Бележките, които издават са със стойност на касови бележки! ЕКОНТ има алтернативно решение за плащане от разстояние. Освобождава онлайн търговците от задължението да издавате касова бележка за продажбата. Това е признат от закона начин за плащане при дистанционна продажба включено в Наредба 18 на НАП.

Мога ли да получа фактура като юридическо или физическо лице?

Да, може. След като се свържем с вас ще уточним данните за фактура и начина на плащане. Може да платите по банков път или с наложен платеж при получаване от куриер, като бележката от куриера се прикрепя към фактурата.

Време за доставка?

Куриерите се ангажират в срок от 1 до 3 работни дни, вашата пратка да е на посоченият адрес. При възникнали забавяния, ние сме длъжни да се свържем с Вас и да ви предупредим за причините поради, които се е забавила вашата пратка!

Ще получа ли потвърждение на поръчката?

До 24ч наш служител ще се свърже с вас по телефона за потвърждаване на поръчката.

Сигурна ли е достаквата на поръчаните продукти от нашият онлайн магазин?

Да, ние гарантираме, че няма да получите проблемни продукти и ако има такива по време на придвижването, те ще бъдат заменени с нови за наша сметка. Относно съдържанието на пратката, отново гарантираме, че тя няма да бъде отваряна и ще бъде получена лично на адреса, който сте посочили.

За чия сметка са куриерските разходи при рекламация или замяна на даден продукт?

Потребителят връща стоката на ТЪРГОВЕЦА в 14-дневен срок от предявяване на претенцията и заплаща транспортните разходи за връщане на стоката по чл.55 ал.2 от ЗЗП. Крайният срок за връщане на стоката обратно на ТЪРГОВЕЦА е преди изтичането на 14-дневния срок.

Мога ли да заменя закупен продукт?

При неудовлетворение от продукта може да го замените или върнете в 14 дневен срок, ако продукта не е ползван и няма повреди.

Мога ли да анулирам вече направена поръчка?

Може да анулирате поръчка чрез формата за контакт или в свободен текст на мейл: perfect.live.zone@gmail.com или на тел: 0887 413 650

Изпратете ни E-mail