Цвети Станева за Световното в Москва 2021

Цвети Станева за Световното в Москва 2021 - всичко за състезанието от Световната шампионка с подробости в www.streetfit.bg

Цвети Станева за Световното в Москва 2021:

„Състезанието беше голяма изненада за нас понеже го обявиха в средата на месец Юли. Самото състезание трябваше да се състои на 4 и 5ти Септември. Подготовката за такова голямо събитие, беше изключително кратко. Имах наистина много малко време да се подготвя. Въпреки всичко дадох всичко от себе си и се справих, като положих наистина големи усилия за да съм в форма подобаваща за най-голямото стрийт уъркаут събитие.

Пристигайки в Москва отново голям минус беше лошата метеорологична обстановка, която отново не беше в наша полза. Студа беше основна причина да не мога да загрея качествено преди съчетанията а това е от изключително важно значение като фактор за доброто представяне. Температурата беше приблизително 6 градуса, които се усещаха около нулата.

Категорията на жените се проведе на 4ти Септември, като беше излъчвана на живо в страницата на федерацията. Валеше почти през целият ден и организацията беше значително слаба за подобни условия. Въпреки всички негативи дадох всичко от себе си и успях да достигна до първото място.

След първото ми съчетание водих почти със седем точки и по правилник точките от двата сета трябваше да се съберат. В последният момент организаторите решиха да пременят това, което беше голям минус за мен и добрият ми старт.

Във второто ми съчетание заложих на много по сигурни елементи и даже оставих любимият ми елемент, който всички знаят, че ми е сила а именно предна везна. Знаеш, че мога много повече от това което показах, въпреки всички препятствия. Най-важното е да играем умно и да не поемаме излишни рискове. Радвам се, че стигнах до тук и благодаря на всички които вярваха е мен.“

Снимков материал на Цвети Станева от Световното по стрийт уъркаут проведено на 4-5 Септевмри 2021г. в Москва

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.