НСА София – Класиране от турнир по стрийт фитнес

НСА - класиране стрийт фитнес

На 13-ти октомври в София в Националната Спортна Академия (НСА) се проведе четвъртия и последен за сезона квалификационен кръг на открито от Националния шампионат по стрийт фитнес с участието на състезатели от столицата и в присъствието на много гости, сред които и ректора на НСА проф. Пенчо Гешев. Стрийт фитнесът се превърна за няколко години търсен спорт за хиляди младежи в София и страната, някои от които вече завоюваха международни отличия. Феноменът се дължи до голяма степен на уникалното лидерство на големия Йордан Йовчев, който вдъхновява младите спортисти с личен пример и много енергия.

Шоуто, което направиха всички участници, както и организаторите, беше на изключително ниво. Организацията отново беше изпипана, а от своя страна учасниците дадоха всичко от себе си и направиха турнира едно наистина зрелищно състезание! Хубавото време и добре заредената публика допринесоха за оформянето на невероятна атмосфера, която беше и основен стимул за състезателите. Победителите в различните категориим, бяха наградени с купи и медали, както и подаръци продоставени от спонсорите на състезанието. За всички останали участници имаше и грамоти, което отново ги стимулира да продължават да тренират и да търсят участие и добро класиране в турнирите от Държавното първенство! От своя страна организаторите отново бяха заредени със сили да продължат да развиват този невероятен спорт, виждайки желанието на всички участници за победа!

На вашето внимание представяме класациите от двете дисциплини (свободен стил и базови упражнения) и временното класиране за Големия финал през лятото на 2020. 

Базови дисциплини:
1. Александър Александров
2. Първан Будинов
3. Тони Александров

Фрийстаил над 16г.:
1. Дани Христов
2. Кристиян Тирота
3. Мартин Насонов

Фрийстаил под 16г.:
1. Георги Петров
2. Дани Ахмедов
3. Иво Куманов

Жени фрийстайл:
1. Андреа Шуменова
2. Маргарита Томова
3. Никол Иванова

КЛАСИРАНИ ДО МОМЕНТА ЗА ГОЛЕМИЯ ФИНАЛ 2020:
Под 16г.
1. Георги Петров
2. Иво Куманов
3. Пламен Петров
4. Алекс Нгуен
5. Дани Ахмедов
6. Антон Иванов

Над 16г.
1. Димитър Цонков
2. Симеон Атанасов
3. Даниел Христов
4. Габриел Георгиев
5. Теодор Миланов
6. Брани Владимиров
7. Емилиян Богдански
8. Кристиян Тирота
9. Мартин Насонов

Изказваме нашите благодарности към ръководството на НСА, проф. Гешев и г-н Вальо Добрев, екипа на район „Студентски“, начело с кмета Димитър Дилчев за реализацията на турнира и Столична община, д-р Чобанов и дирекция ПИСТ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *