Street Workout Bulgaria организира на 25 януари 2020г. в Сердика Център турнир по стрийт фитнес

Клубът по гимнастика и стрийт фитнес „STREET WORKOUT BULGARIA” организира на 25 януари 2020г. в „СЕРДИКА ЦЕНТЪР“ турнир по стрийт фитнес

Клубът по гимнастика и стрийт фитнес „Street Workout Bulgaria” организира турнир на 25 януари 2020г. в „Сердика Център“. Това е третия до сега турнир по стрийт фитнес в този атрактивен и привлекателен търговски център.
Огромно Благодаря на домакините! Това е нова стъпка към разширяване на спортния календар. По този начин става възможно използването на студените месеци за състезания. Пети квалификационен турнир за определяне на най-добрите участници в двете възрастови групи, които ще се борят за Купата на София. Те ще се състезават и за правото да представляват България на Световния шампионат на възраст над 16 години!
Street Workout Bulgaria – двадесет и пети януари 2020, събота, София – Сердика Център!!!
Важно!!! Състезанието ще се проведе в две дисциплини, базови (които ще се проведат след първия кръг на фрийстайла) и фрийстаил с батъли.


1. Фрийстаил – в първия рунд на турнира (само за първи) ще има четвърти съдия отговарящ за категорията „стил“. Всеки един от вас ще може да изрази себе си по възможно най-добрия начин. В този кръг ще имате право на един участник, който да ви асистира за един елемент. Времето за сета Ви е 2 (две) минути и само десет (10) от вас ще се класират за втори кръг. Тук нещата стават още по–интересни, защото във втория кръг ще се проведат батъли един срещу един.

Двойките ще бъдат определени спрямо класирането, както следва: – 1-вия от класацията (с най – много точки) ще излиза в битка срещу последния 10-ти, 2-ри срещу 9-ти, 3-ти срещу 8-ми, 4-ти срещу 7-ми и 5-ти срещу 6-ти. Общото време за всеки батъл ще бъде 6 минути като всеки състезател разполага с два сета по 1 (една)минута, редувайки се един след друг. В третия кръг ще се класират най-добрите 5 атлета които ще влязат в „групов батъл“. Всеки състезател ще ръзполага с 3 излизания по 45 секунди, като реда на излизане на участниците ще бъре обратно пропорционално на реда на класирането – 5-ти, 4-ти, 3-ти, 2-ри и 1-ви.
2. Базовите дисциплини са три – набирания с 32кг, кофички с 48кг и клекове на един крак с 16кг добавена тежест!

За жените упражненията са същите, но изпълнени единствено със собствено тегло.

Начало на записванията и загрявка – 10:00.
Начало на състезанието -11:00.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *