Трето място за Стефан в Battle of the bars – Полша 2018

Ето както сподели Стефан специално за екипът на www.streetfit.bg – след състезанието в Полша, в което се класира на престижното трето място:

-Здравейте! Състезанието в Полша беше тип Battle of the bars 16 men (елиминаций). Което ще рече че са само 16 участника. Тези 16 човека са разпределят на 8 двойки, тоест 8 батъла. Тези батъли представялват един срещу друг (1vs1). Всеки батъл се състой от 6 влизаниоя общо и на 2мата участника. На 1 учасник му се полагат 3 влизания по 45сек като се редуват участниците. В случай ако съдийте не могат да преценят кой да продължи им се дава още едно влизане по 45сек на двамата учасника. От тези 8 батла само 8 човека продължават (И пак по същият начин). След това 4ма пордължават. Спечелилите от 2та батъла играят за 1ви и 2ро място, загубилите за 3-то и4то.

За пръв път участваме на такъв тип състезание с моят приятел Недко. Конкуренцията беше много силна.Въпреки че се бях подготвил добре не очаквах да се класирам в топ3. За мен това е голямо постижение. Мисля че показвахме класа и това на какво сме способни и се доказахме. Недко имаше много труден батъл в началото, показа много сила и издръжливост и чистота, но много малко не му достигна да спечели. Дори и да беше продължил в следващият батъл, щеше да го играе срещу мен, защото така ни бяха подредени батълите. Относно организацията всичко беше много добре организирано. Аз мисля че трябва и тук в България да се провеждат такъв тип състезания.

Автор: streetfit.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.